Theater op het Voortje – Wij spelen Maelström, juli 2020!

Wij spelen Maelström van 2 tot 12 juli 2020

Kwetsbaar, als een pasgeboren baby staat ze op. Rondkijkend in een toch wat nieuwe wereld, een wereld die vreemd aanvoelt. De afgelopen weken was het zoeken, twijfelen, door ploeteren, verdrinken en toch weer boven komen. 

Waarom is het toch zo anders? Waarom kom ik niet tot stromen? ……tot ik aanraakte….tot ik voelde….en toen ineens voelde ik het stromen….

Wat een ongelofelijk goed gevoel dat we door zijn gegaan, dat we samen zijn blijven zoeken. Het heeft ons makers veel gebracht, het was een levenslijn die moed gaf, uitzicht, verbondenheid en liefde. Liefde voor elkaar, liefde voor ons publiek, liefde voor een mooiere wereld waarin plaats is voor de mens, dier en natuur. Hoe verschillend we ook zijn, het kan heel goed samen. Met respect en met afstand in nabijheid.

In Maelström vertellen we het verhaal van Vera, een doof meisje van 15 jaar. Ze voelt zich niet gehoord en niet gezien. Buitengesloten en geïsoleerd door de wereld om haar heen.  Tot zij zich verbonden voelt met een vrouw…….zij maakt het verschil.

Regisseur, Anneke Schröder

Praktische informatie

Het publiek, max 50 personen, zit geïsoleerd op 1,5 meter van elkaar. 

De voorstelling duurt 1 uur, zonder pauze. 

Aanvangstijd 21.00 uur 

€ 15,00 per plaats

reserveren via  theaterophetvoortje@gmail.com